فقط در روز گذشته ۴ نفر در تهران بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست دادند. رئیس سازمان آتشنشانی شهر تهران قدرتالله محمدی با بیان اینکه آمار گاز گرفتگی بالا رفته است، به فارس میگوید که «بیشترین گازگرفتگی در مناطق حاشیهای شهر و اسکانهای کارگری است». به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سال […]
فقط در روز گذشته ۴ نفر در تهران بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست دادند. رئیس سازمان آتشنشانی شهر تهران قدرتالله محمدی با بیان اینکه آمار گاز گرفتگی بالا رفته است، به فارس میگوید که «بیشترین گازگرفتگی در مناطق حاشیهای شهر و اسکانهای کارگری است».
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سال گذشته ۱۳۷ نفر در تهران بر اثر گازگرفتگی فوت و ۱۴۰۰۰ هزار نفر مسموم شدند. به گفته مدیران شهری تا این لحظه افزایش ۲۰ درصدی گازگرفتگی نسبت به سال گذسته داشتهایم این در حالی است که هنوز سرما شدت نیافته است.
معاون سازمان آتش نشانی عبدولی به فارس میگوید که حادثه روز گذشته در یک خانه ۳۰ متری رخ داد. «صاحبخانه برای گرم کردن محیط تمام منافذ را بسته بود» این در حالی است که «اگر فرد ۲ تا ۳ دقیقه در یک اتاق ۱۲ متری در معرض گاز مونوکسید کربن قرار گیرد بیهوش و بعد از کمتر از یک ربع میمیرد».
با توجه به آغاز فصل سرما اداره گاز اعلام کرده که برای هدر رفت انرژی منافذ بسته شود این در حالی است که آتشنشانی میگوید که باید حسگر مونوکسید نصب و حتما باید یک منفذ باز وجود داشته باشد تا قاتل نامرئی (به خصوص در خانههای کوچک) نتواند به راحتی جولان دهد.
کارشناس ایمنی کریم شیری میگوید که وقتی یک خانه کلا ۳۰ متر است و افراد از پس نصب پکیج هم بر نمیآیند، چطور انتظار نصب حسگر را از این افراد دارید. در مقابل کارشناس ایمنی بابک ابویی با بیان اینکه بحث ما نوسازی نیست بلکه باید سازندگان را مجبور به نصب حسگر و پکیج کرد تا مانع از گازگرفتگی شود، میگوید که این دستگاهها هزینه بالایی ندارند و با حدود« ۸۰۰ هزار تومان میتوانند خانهها را امن کنند».با راهکارهای ساده نظیر بازدید دورهای دودکشهای لوازم گازسوز، باز گذاشتن منافذ اماکن، استفاده از هشداردهنده گاز منوکسید کربن و… میتوان این گونه حوادث را کم کرد. همچنین به گفته کارشناس آتشنشان، باید تهویه ساختمانها قبل از بهرهبرداری تاییدیههای لازم را دریافت کنند.