به گزارش «تابناک» به نقل از دفاعپرس، محمد حبیبی مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت همزمان با اجرای نمایش «بی دوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی در هفته دوم اجراهای عمومی این دوره از جشنواره، با حضور در پردیس سینما و تئاتر […]
به گزارش «تابناک» به نقل از دفاعپرس، محمد حبیبی مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت همزمان با اجرای نمایش «بی دوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی در هفته دوم اجراهای عمومی این دوره از جشنواره، با حضور در پردیس سینما و تئاتر مرحوم امین تارخ شهر شیراز از گروه اجرایی این اثر نمایشی قدردانی کردند.
محمد کاظمتبار دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت پس از تماشای نمایش «بیدوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی، گفت: امروز تماشاگر نمایشی به نام «بیدوران» بودیم که محوریت آن بر اساس زندگی شهید عباس دوران از خلبانان شجاع دوران دفاع مقدس بوده است. شهید بزرگواری که در دوران باشکوه دفاع مقدس عملکردی قهرمانانه داشته و گروه اجرایی این اثر نمایشی نیز توانسته به درستی از دریچه هنر تئاتر به بخشی از زندگی این شهید گرامی که شجاعانه به دل دشمن رفت و از خود موفقیتی کم نظیر برجای گذاشت، بپردازد. مسیری که باید به گروه اجرایی به جهت انتخاب این محتوا یک خسته نباشید ویژه گفت.
وی افزود: شهید دوران، شهیدی بود که مانند ارتشی تک نفره توانست در مقابل ظلم و جنایت بعث عراق بایستد؛ در واقع تماشای این قبیل آثار نمایشی امیدبخش است که بتوانیم قهرمانان جنگ در سرزمینمان را بهتر از پیش بشناسیم و به تماشای آنها در اینگونه آثار بنشینیم. ما امروز تماشاگر نمایشی با موضوع شهید عباس دوران بودیم که از خانواده اش گذشت تا سرافرازی ایران عزیز را رقم بزند.
دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت تاکید کرد: نسل جوان ما که اطلاع کافی و کاملی از این بزرگان و زندهنامان در طول تاریخ این سرزمین ندارد، و من بر این باورم این نسل با تماشای چنین آثار نمایشی آشنایی و علم مطلوبی نسبت به این افراد و این وقایع پیدا خواهد کرد.
«پرداختن به سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به عملیاتها و رخدادهای مهم دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداخت به نقش تاریخی و ارزشمند زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «پرداختن به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاه ویژه به شهدای سال ۱۴۰۱، حوادث تروریستی شاه چراغ و مجلس شورای اسلامی»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه»، «پرداخت نمایشی به حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده صادق» و «پرداختن به شخصیتهای مهم مبارز تاریخ معاصر ایران و جهان و ایستادگی آنها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویتهای موضوعی جشنواره در بخش «تئاتر صحنه ای» این دوره بوده که در قالبی متفاوتتر از دورههای گذشته برگزار میشود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.