آمریکا سختترین تحریمهای اقتصادی را به همراه شرکایش علیه سوریه از سال ۲۰۱۱ وضع کرده و همین مسئله به تضعیف این کشور منجر شد. اکنون با سقوط دولت مرکزی سوریه، درخواستها برای لغو این تحریمها مطرح شده است. به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ بر این اساس، خبرگزاری رویترز مینویسد: گرچه اکنون در کنگره […]
آمریکا سختترین تحریمهای اقتصادی را به همراه شرکایش علیه سوریه از سال ۲۰۱۱ وضع کرده و همین مسئله به تضعیف این کشور منجر شد. اکنون با سقوط دولت مرکزی سوریه، درخواستها برای لغو این تحریمها مطرح شده است.
به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ بر این اساس، خبرگزاری رویترز مینویسد: گرچه اکنون در کنگره آمریکا درخواستهایی برای کاهش سطح تحریمهای سوریه مطرح شده است اما عمده قانونگذاران با این مسئله مخالف هستند.
هیأت تحریر الشام که اکنون قدرت را در سوریه به دست گرفته است در لیست سازمانهای تروریستی آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی قرار دارد. همچنین علاوه بر آنکه، سازمان ملل نیز تحریمهایی علیه این گروه وضع کرده است.
جیم ریش، از سناتورهای برجسته جمهوریخواه در کمیسیون روابط خارجی سنا در این باره میگوید: هنوز زود است که بخواهیم درباره لغو تحریمهای سوریه سخن بگوییم. ما نیازمند درنگ و توجه به آنچه رخ میدهد هستیم. هنوز زود است که بگوییم دولت آینده سوریه برخلاف دولت اسد عمل خواهد کرد.
سناتور کریس مورفی، رئیس بخش خاورمیانه کمیسیون روابط خارجی سنا نیز میگوید: هنوز زود است که بخواهیم تحریمهای سوریه را لغو کنیم. با این حال، ضرورت دارد که آمریکا با مقامات جدید سوریه ارتباط برقرار کند. من بعید می دانم درست باشد که آمریکا شرایط فعلی سوریه را نادیده بگیرد.