توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر احمد اسماعیل‌زاده در پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم، اظهار کرد: روغن و اسیدهای چرب از مشکلات حوزه سلامت است، گفت: اگرچه مصرف اسیدهای چرب ترانس کاهش یافته اما با میزان ایده‌آل فاصله دارد. کانولا، بهترین روغن برای مصرف است؛ چرا که نسبت برخورداری امگا۳ و امگا۶ مناسبی دارد. اما […]

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر احمد اسماعیل‌زاده در پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم، اظهار کرد: روغن و اسیدهای چرب از مشکلات حوزه سلامت است، گفت: اگرچه مصرف اسیدهای چرب ترانس کاهش یافته اما با میزان ایده‌آل فاصله دارد. کانولا، بهترین روغن برای مصرف است؛ چرا که نسبت برخورداری امگا۳ و امگا۶ مناسبی دارد. اما نباید حرارت زیادی به این روغن داده شود. همچنین بررسی‌ها بیانگر این است که قیمت روغن کانولا با روغن سویا، روغن ذرت و روغن آفتابگردان تفاوت چندانی ندارد. 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن و استفاده از روغن‌های با اسید چرب ترانس پایین، درعین حال گفت: البته حذف روغن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ چراکه حذف روغن می‌تواند بر سلامت پوست، کبد و مو اثرگذار باشد.

 اسماعیل‌زاده گفت: مصرف کم چربی مناسب است و استفاده زیاد از کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید برای سلامت توصیه نمی‌شود. برخی افراد، کربوهیدرات‌های تصفیه شده را جایگزین چربی می‌کنند. 

وی درباره استفاده از روغن سرخ‌کردنی هم گفت: بهتر است برای سرخ کردن از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کرد؛ چرا که ترکیبات اسیدهای چرب این روغن‌ها با حرارت دیدن، برای بدن مضر نیست. همچنین بهتر است که ماهی در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود؛ چرا که ماهی منبع اصلی امگا۳ است.‌

+