خبرنگار تابناک در ادامه سلسله گفتگوها با صاحبنظران سیاسی و فرهنگی به سراغ حجت الاسلام حسین جلالی،رئیس دفتر آیت الله مصباح و نماینده سابق رفسنجان در مجلس شورای اسلامی و از چهره های اصلی جریان پایداری رفت که با جواب جالب وی مواجه شد. جلالی که از امضاکنندگان طرح موسوم به صبانت بود، در پاسخ […]
خبرنگار تابناک در ادامه سلسله گفتگوها با صاحبنظران سیاسی و فرهنگی به سراغ حجت الاسلام حسین جلالی،رئیس دفتر آیت الله مصباح و نماینده سابق رفسنجان در مجلس شورای اسلامی و از چهره های اصلی جریان پایداری رفت که با جواب جالب وی مواجه شد.
جلالی که از امضاکنندگان طرح موسوم به صبانت بود، در پاسخ به سئوالی درباره فیلترینگ گفت: من در این باره حرفی ندارم و دیگر به عنوان یک نماینده مجلس فعالیت نمیکنم و به عنوان فردی عادی در حال انجام عبادات دینی خود در مسجد قم هستم.
این چهره شاخص جبهه پایداری که از نویسندگان نشریه پرتو سخن است، افزود: من در حال حاضر سمتی ندارم که موجب پذیرش مصاحبه یا پاسخگویی به سوالات باشد!
جلالی در پایان گفت: نظرم دیگر ارزش چندانی ندارد.
حسین جلالی متولد ۱۳۴۱ است، مدرک تحصیلی او دکترای روانشناسی بوده و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم نیز بوده است.
جلالی در ۱۴ آذر ۱۴۰۱ در میانه حوادث سال ۱۴۰۱ بعد از منتشر شدن اخبار تغییر گشت ارشاد اعلام کرده بود «منظور از تغییر روش این است که امکان دارد در قالب تذکری از طریق پیامک به افراد بیحجاب اعلام شود که شما حجاب رعایت نکردید و سعی کنید به قانون احترام بگذارید. بعد از تذکر، وارد مرحله اخطار میشویم بعد هشدار و در مرحله سوم ممکن است حساب بانکی فرد بیحجاب مسدود شود.»
جلالی در مصاحبهای در سال ۱۴۰۲ در مصاحبهای با تأکید بر اینکه باید اینترنت ایران مانند چین شود و با فیلتر شدن ایسنتاگرام دیگری نیاز به طرح صیانت نیست، گفته بود: ما درزمینه اینترنت ملی پیشرفتهایی داشتهایم، اما هنوز تا اینترنت کاملاً و ۱۰۰ درصد ملی فاصله داریم. باید یک مخزنی داشته باشیم که تمام اطلاعاتمان داخل آن مخزن باشد و از آن مخزن گزینش کنیم. آن مخزنی که حوزه مشترک جمعآوری دادهها باشد، هنوز شکل نگرفته است. هکرها به آن مخزن که تحت عنوان اینترنت ملی از آن یاد میکنیم، ورود میکنند؛ آن وقت ما هستیم که دوست و دشمن یا ویروس و غیرویروس را تشخیص میدهیم و شناسایی میکنیم. میتوانیم همان کاری را که چینیها کردهاند، بکنیم”