به گزارش زیرنویس، تصویب‌نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۶ هیات وزیران درخصوص «تعیین نصاب معاملات موضوع ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات طی نامه شماره ۳۶۸۵۱ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۱ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. تسنیم در خبری نوشت:معاملات‌ کوچک تا سقف ۲.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال معاملات‌ متوسط بیش از سقف معاملات‌ کوچک و از مبلغ ۲۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال […]

- سقف معاملات کوچک تعیین شد/معاملات از این قیمت بالاتر بزرگ محسوب می‌شوند

به گزارش زیرنویس، تصویب‌نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۶ هیات وزیران درخصوص «تعیین نصاب معاملات موضوع ماده ۳ قانون برگزاری مناقصات طی نامه شماره ۳۶۸۵۱ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۱ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

تسنیم در خبری نوشت:معاملات‌ کوچک تا سقف ۲.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

معاملات‌ متوسط بیش از سقف معاملات‌ کوچک و از مبلغ ۲۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال تجاوز نکند

معاملات‌ بزرگ بیش از مبلغ ۲۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

گفتنی است، حدنصاب معاملات کوچک مبلغی است که در ابتدای هر سال از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین شده و ملاک ارزیابی سایر معاملات در مناقصات، سنجش هزینه‌ها در صورتهای مالی اساسی و ثبت معاملات در گزارشات خرید و فروش قرار می‌گیرد.

بر اساس قانون برگزاری مناقصات، معاملات انجام شده به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

معاملات بزرگ،معاملات متوسط و معاملات کوچک

از آنجا که حدنصاب معاملات متوسط و بزرگ بر اساس ضریبی از حد نصاب معاملات کوچک تعیین می‌شوند، تعیین حد نصاب معاملات کوچک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش تسنیم؛ اگر معامله‌ای در یک فصل تا مبلغ ۱۰۵.۰۰۰.۰۰۰ریال(۵درصد حدنصاب معاملات کوچک) انجام شود می‌توان معامله فوق را در صورت معاملات فصلی(۱۶۹) به صورت تجمیعی (بدون اطلاعات طرف معامله)ثبت کرد،‌البته در سامانه مودیان این حدنصاب کاربردی ندارد.

اگر واحد اقتصادی دارایی‌ای تا ارزش ۲۱۰.۰۰۰.۰۰۰ریال(۱۰درصد حدنصاب معاملات کوچک)در سال ۱۴۰۳ خرید کند می‌تواند مستقیما این دارایی را هزینه ثبت کند ونیازی به شناسایی استهلاک برای دارایی فوق نیست.

۲۱۷

منبع: خبـرآنلاین

23 خرداد 1403

فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد

فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده! 23 خرداد 1403

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!

تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟ 20 خرداد 1403

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟

اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با مو‌های صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم می‌کند که پیش از انجام وظیفه مو‌های صورتشان را بتراشند.