نادیا زکالوند: بنابربررسی‌های متخصصان، اگر جنگ هسته‌ای رخ دهد، فقط در مدت ۷۲ ساعت حداقل ۵ میلیارد نفر در سراسر دنیا جان خود را از دست می‌دهند. آنی جیکوبسن، روزنامه‌نگار محقق نیویورک‌تایمز و برنده جایزه پولیتزر سال ۲۰۱۶ به‌عنوان بهترین نویسنده، پس از سال‌ها تحقیق و تفحص از اثرات احتمالی جنگ هسته‌ای می‌گوید و مدعی […]

نادیا زکالوند: بنابربررسی‌های متخصصان، اگر جنگ هسته‌ای رخ دهد، فقط در مدت ۷۲ ساعت حداقل ۵ میلیارد نفر در سراسر دنیا جان خود را از دست می‌دهند.

آنی جیکوبسن، روزنامه‌نگار محقق نیویورک‌تایمز و برنده جایزه پولیتزر سال ۲۰۱۶ به‌عنوان بهترین نویسنده، پس از سال‌ها تحقیق و تفحص از اثرات احتمالی جنگ هسته‌ای می‌گوید و مدعی است فقط دو کشور احتمالا از این جنگ جان سالم به‌در می‌برند. البته او احتمال بقای این دو کشور را هم با اطمینان صددرصد نمی‌گوید و لفظ «احتمالا» را حداقل دوبار برای آن به‌کار می‌برد.

دلایلی که جیکوبسن، پس از گفتگو با متخصصان، برای نابودی بشریت به‌دنبال جنگ هسته‌ای برمی‌شمرد این است که پس از حمله اتمی در نیمکره شمالی، دود غلیظی ناشی از آتش سوزان، سه قاره را فرا می‌گیرد و این مناطق را وارد عصر کوچک یخبندان می‌کند. در این وضعیت مناطقی چون آیووا و اوکراین حداقل تا ۱۰ سال پوشیده از برف می‌مانند.

این دو کشور هنگام جنگ هسته‌ای در امان خواهند ماند

همچنین در این قاره‌ها توانایی کشاورزی از بین می‌رود و بازماندگان جنگ از گرسنگی خواهند مرد.

مشکل دیگری که پس از جنگ هسته‌ای رخ می‌دهد، اثرات مسموم‌کننده تشعشعات نور خورشید است. زیرا در اثر انفجارهای هسته‌ای، لایه ازن به‌شدت صدمه می‌بیند و مردم دیگر نمی‌توانند روی زمین و زیر نور خورشید قرار گیرند و حتما باید در زیرزمین‌ها پناه بگیرند.

جیکوبسن از قول پروفسور برایان تون، متخصص هواشناسی و علوم جوی، می‌گوید، «از آنجایی‌که خاک استرالیا و نیوزیلند همچنان قابلیت کشاورزی خواهند داشت، این دو کشور احتمالا می‌توانند به بقای خود ادامه دهند.»

منبع:

ladbible

منبع: خبـرآنلاین

23 خرداد 1403

فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد

فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده! 23 خرداد 1403

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!

تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟ 20 خرداد 1403

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟

اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با مو‌های صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم می‌کند که پیش از انجام وظیفه مو‌های صورتشان را بتراشند.