«دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم، امتحانات نهایی دارند و این تصمیم فراهم نمودن مسیری روشن برای دانش آموزانی است که در طول دوران تحصیل خود تلاش می‌کنند و نقش موسسات کنکوری را کمرنگ خواهد کرد.»

وزیر آموزش و پرورش گفت: تاثیر قطعی امتحانات نهایی در کنکور، مسیری برای پررنگ شدن تلاش دانش آموزان در دوران تحصیل است.

به گزارش زیرنویس به نقل از  ایسنا، شامگاه چهارشنبه ۹ بهمن ماه، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش با نخبگان دانش آموزی استان هرمزگان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قطعی شدن تاثیر امتحانات نهایی در کنکور گفت: دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم، امتحانات نهایی دارند و این تصمیم فراهم نمودن مسیری روشن برای دانش آموزانی است که در طول دوران تحصیل خود تلاش می‌کنند و نقش موسسات کنکوری را کمرنگ خواهد کرد.

وی ادامه داد: مصوبه تاثیر قطعی امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان دانشگاها نشان داد که دانش آموزان مناطق محروم می‌توانند به دانشگاه خوب راه یابند و نشانه آن در نفرات برتر کنکور مشخص بود که تعداد زیادی از این نفرات از مناطق محروم بودند.

هیچ مکانی به اندازه مدارس فعال نیست

صحرایی ادامه داد: هیچ مکانی به اندازه مدارس زنده و فعال نیست و ۹ ماه از سال دانش آموزان در مدارس حضور دارند و از فضای آموزشی استفاده می‌کنند و با راه افتادن جریان مدرسه سازی در فواصل زمانی معین، مدارس نوسازی و تجهیز می‌شوند.

دستگاه تعلیم و تربیت ظرفیتی بسیار عظیم دارد

صحرایی افزود: آموزش وپرورش سازمان عظیمی است به طوریکه ۴۰ درصد کل نیروهای دولت در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستند و این نشان از ظرفیت عظیم دستگاه تعلیم و تربیت است.

وی ادامه داد: در سال آینده ۷۲ هزار نیروی معلم استخدام خواهیم کرد و خوشبختانه به برکت انقلاب و خدمات دولت سیزدهم در دورترین و صعب العبورترین مناطق کشور هم معلم داریم.

وزیر آموزش وپرورش تصریح کرد: معلمانی داریم که همراه با ایل نشینان کوچ میکنند، معلمانی داریم که در کلاس‌هایی که تنها ۱ یا ۲ دانش آموز دارند، تدریس می‌کنند، معلمانی داریم که در مناطقی مشغول به علم آموزی هستند که از حداقل امکانات نظیر آب، برق و … نیز محروم هستند و این موارد حاکی از عشق معلمان به دانش آموزان است.

باسواد شدن ۹۸ درصد از مردم کشور از خدمات ویژه انقلاب اسلامی است

وی گفت: در زمان پیش از انقلاب از هر ۲ نفر تنها یک نفر سواد داشته، ولی الان نرخ باسوادی در کشور به ۹۸ درصد رسیده است و این مصداق عینی خدمات انقلاب اسلامی در راستای پیشرفت و توسعه کشور است.

یک پنجم افتتاح مدارس در کشور به هرمزگان اختصاص یافته است

وی بیان کرد: در دهه فجر امسال به صورت همزمان در سراسر کشور ۱۰۰۰ مدرسه افتتاح خواهد شد که ۲۰۰ باب آن در هرمزگان است و این نشان می‌دهد که به این استان در دوره‌های قبلی بی‌مهری شده است و در دولت سیزدهم محرومیت‌زدایی به خوبی محقق شده است.

در دولت سیزدهم در استان هرمزگان نهضت مدرسه سازی جریان یافته است

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سرانه فضای آموزشی در کشور گفت: سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در کشور ۵/۲۳ متر مربع است که این سرانه در استان هرمزگان ۴/۸۰ است. خوشبختانه در دولت سیزدهم مدرسه‌سازی در استان هرمزگان شتاب زیادی گرفته است؛ به طوریکه در طول چند روز اخیر یک پنجم کل افتتاحیه‌های مدارس به هرمزگان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با درایت استاندار و مدیرکل آموزش وپرورش استان، هرمزگان در توسعه هنرستان‌ها در کشور اول است و هیچ کمبود هنرستان در این استان وجود ندارد؛ بنابراین باید تمام تمرکز مسئولین بر تجهیز کردن و ایجاد رشته‌های جدید در هنرستان‌ها باشد.